Pump Outdoor

Pump outdoor is anders als alle andere trainingen omdat de focus ligt op kracht-uithoudingsvermogen. Veel herhalingen met relatief weinig gewicht in verschillende tempo’s en verschillende combinaties van oefeningen. Er worden, tijdens een training verschillende methodieken en trainingsprincipes gebruikt die in de traditionele trainingen niet/weinig voorkomen. Hierdoor genereer je een compleet andere trainingsprikkel dan bijvoorbeeld bij een circuittraining, crossfit, of eigen krachttraining. Alle sterke bikkels hebben er dus ook zeker baat bij door het doen van deze training.

Daarnaast is Pump outdoor ook een training om je conditie te verbeteren. Door het grote aantal herhalingen zal ook de hartslag verhogen terwijl je aan het tonen en shapen bent.

Elke pump training is een complete workout voor het hele lichaam. Daarnaast is het een training op motiverende muziek waardoor je meer plezier krijgt in het bewegen. Elke week wordt een andere training gegeven, andere oefeningen en andere combinaties. Voordeel hiervan is dat je nooit weet wat je te wachten staat en dus ook niet kunt voorbereiden.

Wil je ervaren of Pump Outdoor iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *