Personal Training

Personal TrainingVeel mensen weten niet hoe ze het beste kunnen trainen om hun doelstellingen te behalen of vinden het moeilijk om gemotiveerd te blijven, omdat ze sporten niet leuk vinden of de trainingen eentonig vinden. Een Personal Trainer helpt je niet alleen op de juiste manier je doelstelling te behalen, maar is ook een stok achter de deur om te blijven sporten. Geen enkele training is hetzelfde, waardoor elke training weer een uitdaging is. Dit maakt de trainingen niet alleen effectief maar ook erg leuk!

En heb je lichamelijke beperkingen? Geen probleem! Omdat het trainingsprogramma speciaal voor jou is opgesteld, en dus ook rekening houdt met eventuele afwijkingen in je bewegingspatroon, zal hier rekening mee gehouden worden tijdens je trainingen.


Voor sommige mensen voelt trainen heel natuurlijk aan, soms zelfs als een verslaving. Maar dat geldt niet voor iedereen. Velen moeten zich er echt toe zetten eens in de zoveel tijd te gaan trainen. Wat is er dan fijner dan het inschakelen van een personal trainer om je te motiveren? Een personal trainer kan er voor zorgen dat het een wekelijkse routine wordt om te gaan trainen. Hij kan u nieuwe dingen leren en u ter verantwoording roepen als u niet aanwezig bent op uw vaste workout tijdstip.

Als Personal Trainer kan ik je helpen met: Zonder goede voeding en lifestyle is het bijna onmogelijk om te komen tot de gewenste trainingsresultaten. Gewichtsverlies vraagt een andere voeding dan het opbouwen van spiermassa. Om de resultaten te versnellen en optimaliseren, zal een Personal Trainer je hier ook in begeleiden. DUS WAAR WACHT JE OP? Wil jij graag eindelijk dat ene doel behalen wat zo ver weg lijkt? Neem dan contact op!! Ben je iemand of ken je iemand die dit nodig heeft neem contact op en we gaan samen deze uitdaging aan!!

Als Personal Trainer kan ik je helpen met:

  • Afvallen en strakker in je vel zitten
  • Je fitter wilt voelen
  • Conditie wilt verbeteren
  • Meer kracht en spiermassa opbouwen
  • Betere houding en coördinatie ontwikkelen
  • Plezier in je trainingen terugbrengen
  • Geestelijke welzijn (denk aan praten en luisteren)

Voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek neem contact met mij op